Idag

Var första dagen sedan november som jag vaknade och kunde känna glädje. Underbar känsla och jag njöt av den. Igår var dagen då jag åkte med en god vän och hennes vän på en Workshop i Mindful Tapping. Intressant, annorlunda och helt klart värt att testa. Vi hittade även ett fantastiskt litet café på stationen i Gävle med rawfood bollar av olika slag  och massor av glutenfria produkter.

Jag orkar inte i detalj gå in på vad Mindful Tapping är. Läs gärna på deras hemsida. Hanna och Micke var de 2 som föreläste och höll i allt. Micke är detsamma som Micke ”Syd” från Gyllene Tider. Det var 2 varma personer som delade med sig av sina erfarenheter och gjorde vår kväll till en väldigt trevlig kväll och gav oss ett nytt verktyg i livet. Att knacka på olika punkter i ett speciellt schema på sin kropp.

Det är häftiga är att där sitter vi ca 20 personer i ett rum och knackar på oss själva i pannan. Jag funderade på när det skulle avslöjas att Dolda kameran var där. Log inuti för mig själv. Men det första jag gjorde i morse innan jag klev ur sängen var att knacka på mig själv.

Vad som är så underbart i detta är att min man och livspartner han köper allt. Han vill lika mycket som jag att jag ska må bra. ” Knacka du” , säger han. Jag yogar, lallar i skogen och kramar träd. Jag yogar ute, knackar på kroppen och andas, djupandas. Jag gör det jag tror på. Det som kan hela mig som person. Min sanning är ingen annans sanning.

Nu står jag här, tröttare än tröttast. Är fortfarande vi relativt gott mod. Solen har strålat, Moltas har badat ( massor). Jag tar en dag i taget, en timme i taget .

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Mindful Tapping, Trädkramare, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s