Inget särskilt

Har egentligen hänt idag. Jo, jag har träffat en människa som tog mig i handen och presenterade sig. Handen kändes som en död fisk. När någon hälsar på någon annan dvs i detta fallet mig så kan man väl hälsa ordentligt. Jag tappar förtroendet för personen när handen är slapp och intet sägande. Det här mötet var viktigt för mig. Jag ger det en chans till.

Jag har träffat min granne Börje som enligt egen utsagå ” Haft mardrömmar inatt”. 😀 Jag tror han är glad jag. Han älskar att retas. Och jag bjuder så glatt på ” Kissande tant”. Jag har toksomnat efter middagen idag. Helt utslagen i en timme i soffan. Vaknade dreglande och min första tanke var ” Nu joggar vi”. Moltas min underbara hund farbror fick följa med på en drygt 4 km lång tur i sakta mak. Det går inte att jogga fort med Moltas. Egentligen vill han gå omkring och lukta på blommorna likt Ferdinand. Men Moltas luktar istället på löptiks fläckar och dreglar långa strånkor ur sina fläppiga mungipor.

Moltas är min fantastiska vän, kompis och en oerhört klok och kärleksfull individ. Tack! Gunvor för att du tänkte på oss en gång i tiden. Moltas är med mig överallt. Han har varit med mig på jobbet. Vi går, joggar och han sover när jag sover. Han är en av mina stora , stora kärlekar . Den dagen han försvinner dör en bit utav mig med honom. Robban är som jag övertygad om att Molte är den klokaste hunden på denna jord 😀

Just nu har han dock gasat ur sig . Jag väljer då att säga godnatt och förflytta mig till ett annat mer väldoftande rum.

Annonser

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Jogging, kärlek, Moltas, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s