Kunde ingen

Ha cyklat min cykel hem åt mig idag. Lagt mig i cykelkorgen eller spänt fast mig på pakethållaren. Så kändes det idag efter dagens träningspass. Jag skulle vila idag. Fullständig träningsvila. Inget , nada , zip, nothing skulle göras. Möjligen ett lugnt yoga pass till exempel Yinyoga. Vad gör jag då? Jo, bokar in mig på ett skivstångspass. Något jag inte gjort på många, många månader. Jag lämnade passet innan intervallerna började. Lite vett har jag kvar innan för frontalloben.

Nu är jag sopslut och har lovat min kropp att den får vila i ett par dagar. Fullständig vila. Min arm är inte riktigt med mig ännu. Kan inte göra dips och inte för många armhävningar. Det tog bort en del av glädjen i träningspasset. Jag får så sakta fortsätta bygga upp styrkan i den. Men! Det var roligt. Jag kände mig oerhört välkommen och passet var kanon bra.

Står här äcklo svettig fortfarande och ska hasa mig in i duschen. Fick med mig Friskispressen hem som ska läsas innan John Blund infinner sig. Här hemma pågår bokning av gäster till Linas Och Olles förnyelse fest. Jag är Ullabella sektreterare som bokar in gäster och kollar vad de vill dricka. Jag ser så fram emot detta Bröllop. Bokade in en ansiktsbehandling som jag fått utav Lina. Jag kommer vara 20 år yngre den 2/5. I 90 minuter ska jag pysslas om. Det har jag endast gjort en gång tidigare i mitt liv.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i bröllop, Fest, skivstång, träning, yinyoga, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s