Livet är dagar som

flyter förbi. Ibland i rasande fart. Det viktiga är att fylla dina dagar med saker som du mår bra av. Och med människor som ger dig något. Och då menar jag inte saker utan kärlek, värme och omtanke. Eftersom jag just nu har tid att fundera och har förändringar på gång i mitt liv så funderar jag mycket. Jag älskar att fnula på saker när jag mår bra. Tycker om att lära mig nya saker. Både i huvudet och rent fysiskt. Just nu är det bara väldigt fullt i mitt huvud så jag tar det lite piano.

Imorgon kl 13.00 sitter jag på intervju till en utbildning i Gävle. I 3 timmar ska jag intervjuas i grupp. Och det kommer att gå så bra. Det har jag bestämt. Sedan gör det inget alls om ni är med mig i tanken och håller era tummar så de är blå.

Varje morgon när jag vaknat så använder jag mig av Tap out daily. Jag slår upp mina vackra blå ögon :). Bullar upp kuddarna, halvsitter och börjar mitt knackande eller tapping som det heter. Jag använder mig utav det i ca 10-15 minuter innan jag tassar upp på mina söta små fötter . För mig fungerar det faktiskt väldigt bra. Mitt aktiva huvud ( läs hjärna) återfår sitt fokus och jag känner mig lugnare. Lite av ett Halleluja moment . Igår gjorde jag tapping 2 ggr , 1 gång på morgonen och en på eftermiddagen och somnade som ett stök båda gångerna.  Vilket är bra. Jag sover och hjärnan jobbar med sitt. Prova gärna så får ni se. Ni har en video på hemsidan.

Idag har jag varit till Thuns och bytt makens skor till rätt stl. Jag har pratat med vänner som värmer i telefonen och över nätet ( Kärlek till er) . Farbror och jag har tagit kortare promenader. Han är lite loj just nu. Vi håller järnkoll på honom. Ikväll jobbade jag mig igenom ett Somamove pass. Funktionell träning när det är som bäst. Ikväll bestämdes det också att jag ska äta middag med mina underbara vänner från Måbra gruppen om dryga veckan. Jag fyller på med bra energi i kropp och själ.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i farbror, hund, kärlek, Moltas, skola, tap out daily, träning, Vänner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s