Nr 1 och Nr 2 och så lite annat.

Jag misströstar ibland. Kan vara så att jag är lite dum mot mig. Jag sov dåligt inatt. Min kropp har inte vant sig vid att gå upp före tuppen ännu. Jag måste av ett skäl gå upp extra tidigt eller av två skäl.

Nr 1: Jag är sambo med farbror Moltas. I 9 års tid har han varit med mig på jobbet. Vi har haft det lätt förspänt. Nu ska jag med 07.10 bussen och han ska rastas före det. Han vill inte ha bråttom. Han vill göra så som vi alltid har gjort. Gå med Aftonbladet från igår till våra grannar Börje och Lisa. Då får Molte även en halv riskaka. Imorse gick vi och hängde tidningen på dörren. Jag kan  inte kräva att de ska vara uppe för vår skull. Men se!Det tyckte Moltas. Han vägrade gå av deras trapp denna morgon. Jag var lätt stressad. Jag var på andra sidan vägen när han behagade röra på sig. Han blängde på mig och tänkte : ” Jag rör mig inte en meter utan riskaka och kärlek”. Dessutom letade han extra länge efter en bra plats att göra nr 2 på. Snurrade 88 varv och stod kvar och stirrade. Han tänkte: ” Stressa du bara. Jag står hellre här och njuter i det dyngsura blöt gräset”.

Nr2: Jag har UC. Ju tidgare morgon och taskigare sömn desto sämre mage. Ingen bra busskombo. Jag behöver tack och lov inte snurra runt i blött gräs men jag är lätt beroende av en closett. Den enda gången som jag preparerar kroppen med Imodium (skit och stopp piller) är när vi ska ut och flyga. Såna gånger vill jag känna mig trygg. Som tur är har jag även tillgång till bilen om det skulle krisa ihop sig någon morgon.

Denna morgon upptäckte jag också att min plattång är kvar på Rullis. Jag är mellan 2 hårlängder. Sparar ut det lite. Det ska inte bli långt men kort-långt. Och jag ska kunna ha det lockigt så småningom. Just nu är det bara fult.  Jag tycker det. Jag hoppas och tror att inte så många andra ser det. Hur som helst så är jag riktigt trött på att föna och platta. Låt det lockas. Mest rädd är jag att jag ska se ut som en tant. I och för sig så är jag en tant. Men jag vill inte se ut som en tant-tant.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Buss, farbror, Håret, Moltas, tant, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nr 1 och Nr 2 och så lite annat.

  1. Lena Karlsson skriver:

    GAMMAL TANT?? VAD HAR DU FÅTT DET I FRÅN.??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s