Filosofering från bussen!

Är på hemväg efter en dag på mitt nya arbete. Mycket nytt att ta in. Nya människor, nytt program i datorn och bitvis en förlamande trötthet. 

Min buss går från hållplatsen ”Systembolaget Öregrund”. Måste säga att jag mött på väldigt törstiga människor kl 12.00 på dagen. Jag sätter mig långt ifrån dem och jackar in mina lurar. Lutar mig tillbaka och lyssnar på pod eller mindfulness.

I morse valde jag 30 minuters mindfulness. Somnade nästan innan jag var framme. Jag har svårt att komma ner i varv nu när allt är nytt. Chockade mig själv idag. Vaknade innan klockan ringde. Jag känner att tiden på morgonen i bussen är min hjärn vila tid. Sömnen nattetid är orolig och dålig just nu. Då är det skönt att bara luta sig tillbaka på bussen och gå in i sig själv .

Har upptäckt att jag har ett större behov av att få vara ensam , att umgås med mig själv. Att tända ljus och stänga dörren hemma till ett rum och yoga. Att promenera i skogen med farbror Moltas. Att ligga, sitta på yoga mattan och bara andas. Så otroligt skönt och som min kropp tackar mig för det. Att jag sedan vaknar av mina egna snarkningar ibland med dregel i mungipan det gör inget.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Black Pearl, Buss, fnula, funderar, Livet, Tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s