Popcornmaskin till hjärna.

Sitter åter på bussen och använder tiden till att skriva av mig. Min hjärna är överhettad. Ord, termer och olika delar av dataprogrammet Cosmiq poppar runt i mitt huvud. Just nu råder total kaos 😊. Idag fick jag börja slriva efter läkarnas diktat.  Vilket gick förträffligt bra.

Jag är ivrig som en kossa som ska på grönbete. ( Kalv är jag inte. I’m to old). Det vore roligt och väldigt bra om skolorna jag sökt till fick veta att jag idag sitter och jobbar med sådant jag ska lära mig hos dem. Men! Ansökningarna är stängda. 

Igår när jag anlände till hemmet var jag en av medlemmarna i Zombie stammen. Mina vänner poängterade hur trött jag såg ut. Och jag var totalt slut .  Igår hade även en bok landat i min brevlåda , hemma på min gata. Boken heter ”Lyckofällan”. Jag fick rådet att läsa den av min psykolog. 

Den bygger på en Kbt terapi som förkortas ACT.  Det finns uppgifter att göra i boken under tiden som jag läser den. Ska bli oerhört intressant.  Vad jag förstod av det lilla jag läste igår så går det ut på att acceptera alla känslor och inte söka lyckan hela tiden.

Att tillåta sorg, ilska, glädje att få finnas där. ”Att undertrycka tex sorg är som att hålla en boll under vattnet med våld. Till slut poppar den upp.” Så stod det på ett ställe och jag var fast. Tar med mig boken till Skiathos,

Nu har jag lyssnat på mindfulness på väg till jobbet imorse. 30 minuter avslutades med en tuppis som gav mig enorm kraft. Och här sitter jag nu och använder hemresan till att skriva av mig eller tömma ur min popcorn hjärna.

Strax är jag hemma hos farbror Moltas. Idag orkar jag även tänka på och förverkliga ett träningspass. Överkropp, styrka står på schemat. Jag har inte slutat träna. Väljer bara att inte skriva om det dagligen 😎. Imorgon är det fredag 😳. Vi ämnar avgå mot Rullsand så snart vi bara kan. Jag tänker göra så lite som möjligt. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s