Stapplande och steln

Jag tränade ett Cardiass pass från Lofsan igår. Cardiass 2.0. 7 övningar för rumpa och ben samt kondition. Mycket utfall och squats. Jag stapplat fram lite idag och än värre är det imorgon. Det gick galet bra att träna och jag kände mig så stark. Hoppade groda i vardagsrummet fram och tillbaka. Använde mig utav viktplatta och skivstång.

Jag har grym träningsvärk idag. Den värsta på länge. Trots att jag tränar relativt mycket. Men också pga av att jag varierar min träning. Olika pass – lite nya muskler. Kika in Lovisas olika hemma pass. Det finns massor att välja på och det är så roligt.

Ikväll var första turen på Black Pearl för i år. Jag frös ihjäl på hemvägen men jag njöt av den tid jag spenderade på hojen. Vi åt middag i Hargshamn . Grekisk , otroligt god ( fantastiskt god) mat på Zorbas. Har aldrig fått så god mat i Grekland. Det ser anspråkslöst ut och det ligger i Hillbilly land men det är så mycket värt ett besök.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i ajajont, Black Pearl, CArdiass, Grekiskt, Hoj, Lofsan, lovisa, träning, Zorbas. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s