Jobba, äta , sova och njuta!

Det är mitt mål just nu. Jag borde precis här och nu sova. Jag sitter istället med massor av tända ljus och njuter av ett glas rött.

Min bil far iväg med mig som chaufför 06.50 imorgon. 8 mil enkel väg under denna vecka. Jag är hemma igen till 13.30. Sen njuter jag resten av dagen. Tränar, umgås med make och hund och äter gott. Men jag njuter även av att trivas med jobbet.

Igår när jag körde hem ämnade jag göra en snygg omkörning. Hade en hästtransport framför mig. Smög snyggt ut och kikade efter mötande fordon. Kastade ett öga i backspegeln och ser en piketbuss. Jag tror aldrig Tant Anne kört så himla försiktigt. De låg bakom mig såååååå länge. När de åkte om, åkte även tanten.

Idag har jag jobbat, varit till veterinären med Moltas. Han är helt fel inställd i sin sköldkörtel medicin. Nya prover idag. Vi är nu uppe i 6500:- , som hittat! Men vi är försäkrade. Efter veterinären åkte vi och shoppade sushi. Pensionärs paret åkte sedan hem och sov en stund för att orka med ett 9 års kalas. Vår Älskade ” onge” Melker blev 9 år.

Nu kallar sängen. Campingen är plötsligt full. Natten är kylig och höstlik men mitt sinne är varmt.

Sov gott!

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Arbete, Dagar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s