Kommandoran = Flora.

Vi har kommandoran på besök. Kommandoran = Flora. Det är hennes mor som kallar henne så. Hon har sovit hos oss inatt den lilla kommandoran. Hon sov liksom över hela sängen. Hon har två trötta vuxna i sin närhet idag :). Halv sju imorse tittade hon på mig och sa ” Jag vill inte sova längre. Nu vill jag leka”. Det är i alla fall något senare än när Thudor sov här.

Fram tills nu har vi ritat, tittat på barnkanalen, lekt med dockor, badat ankor . Just i detta nu sitter den lilla damen med min ”Hallo”. För en stund sedan talade hon om för morfar att ” Han fick resa på sig”. Han låg och lekte med lego på golvet. Sen måste hon ” verkligen” ha min hallo. Vid frukosten tittade hon oss på när vi diskuterade något och sa ” Men allvarligt”. Hon har 3 äldre bröder hon.

Vår plan idag är att åka till Uppsala för lite shopping. Inga kläder denna gång. Vi behöver investera i lite värmeljus mm från IKEA samt ett medel mot våteksem åt farbror ( Moltas). Flora har redan deklarerat att hon minsann vill köpa en sak och något annat. Kan bli en intressant resa det här.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Flora, kommandoran. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kommandoran = Flora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s