Frustrationen

Över att inte kunne träna alls pga en sjukdomskänsla i kroppen är nu tung. Jag saknar att röra på mig, att lyfta, hoppa och svettas. Just nu lallar jag runt med en konstant svetthinna över kroppen. Jag är inte jätte sjuk men känner mig inte ok. Yoga, andas och andas. är vad som gäller. Prommisar i skogen med Farbror funkar också.

Vi har precis kommit hem efter en liten runda i skogen. Vi var på svampjakt. Moltas han jagade något annat som vi inte hann uppfatta. Att ha en halvdöv hund som ger sig av i skogen kan vara skrämmande. Vi hojtade, visslade, visslade och hojtade. Till slut behagade farbror dyka upp. Då var han sopslut. Sedan hade vi järnkoll på honom och han fick bara gå vid vår sida. Han gillade oss inte vidare värst mycket då. Lite trattkantareller och en hel del gula fick följa med oss hem.

Imorgon börjar jag skolan. Jag är nervös. Ibland blir min nervositet plågsam. Jag är tvungen att gå in i min bubbla för att överleva. I mitt huvud rör sig olika skräck scenarion som jag skapar. Katastrof tänket tar över stundtals. Samtidigt har jag bestämt mig för att gå all in. Försöka släppa på alla mina rädslor och inte begränsa mig själv. Bussen avgår 07.40. När jag väl är framme kommer allting bara att flyta på. Jag får lära känna en massa nya människor. Växa genom möten och jag är övertygad om att det kommer att gå bra. Nu talar Anne till Anne :D.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i farbror, förkyld, Moltas, skola, svamp. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Frustrationen

  1. lena skriver:

    Klart att det kommer att gå bra! Du är ju som klippt och skuren för det här!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s