Ingen funktion någonstans.

Igår kväll ställde jag klockan. Jag skulle upp 04.00 för att yla mot månen. Eller jag ville se det fenomen som skulle ske. Kl 03.45 tittade jag på telefonen och tänkte ” Ah, en kvart till”. Sen vaknade jag 04.45. Till saken hör att när jag försover mig blir jag lätt panikslagen trots att jag är ledig idag. Dessutom blir jag arg som en bålgeting. -”Har du kikat på månen?” säger maken. Nej!!! #”&)/%%¤¤%/#  ( Jag kan inte skriva ut de ord som kom ur denna väna kvinnas mun.) Jag for upp , på med kläder, (Notera,  täckjacka, mjukisbyxor och flippflopp) och gick ut på altanen. Och vad hade jag för det. Månen var bakom moln Jä__arna. Telefonen hade inte larmat och molnen skymde sikten. Här hade maken fått sig en skopa ovett också för att han inte hade förstånd att väcka mig.

Jag rullade ut min ständiga följeslagare yogamattan. Den tjocka, gröna yogamattan. Nu var det dags att meditera en stund,att lugna ned sinnet för någonstans bakom det fluffiga fanns den apelsinfärgade månen som jag inte fick se. Maken for och arbetade. Det började ljusna på himlen och jag var klarvaken. Det var nu jag bestämde mig för att lyssna på radion medans jag intog morgonkaffet. Jag streamar via nätet. Det fungerade inte. Suckade högt och slog på teven. Den gav ifrån sig ljud i form av röster men ingen bild? Tanken var alltså att jag inte skulle använda mig av någon som helst elektronik enligt någon. Varken lur, dator eller teve. Så jag passade på att baka bröd. Nu var det riktigt sent. Klockan hade hunnit bli 06.00.

Frukosten gick bra. Inga fadäser alls. Nybakade ostbröd a la Åse samt en stor kopp kaffe. sen kröp jag ner under täcket i sovrummet. Testade om teven eventuellt skulle kicka igång där inne? Vilket den gjorde. Där jag låg jag sedan i en timme tittade på fyrans morgon teve och somnade om en stund. Moltas och jag har tagit en långpromenad. På det tränade jag core. Ett bra pass som inte var allt för långt. Ett av Lofsans bålpass med TRX band. Tanken var att jag skulle åka på ett Cross pass i Östhammar idag men ryggen vill inte. Istället bygger jag mer på rygg och mage. Lugn och metodisk träning men väldigt svettig.

När du stiger upp innan tuppen på dagen så blir dagen väldigt lång. Imorgon börjar skolan på riktigt med föreläsare. Nu är det 3 veckor med ämnet Arbetsgruppens psykologi. Denna veckan pendlar jag tisd, onsd och torsd. Ska bli oerhört spännande.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i 56kilo, core, Lofsan, Månen, skola, student, träning, TRX. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s