Grupper, kyckling och lite träning.

Jag läser på , harvar runt och kikar lite här och där gällande gruppens utveckling. Det finns primära grupper, sekundära och subgrupper och så finns det gruppsex men det läser vi inte om. Och det känns helt ok :). Min hjärna känns som en teflonhjärna bitvis och det känns som om jag läser och inget fastnar. Sen sätter jag mig mittemot min man ( stackars honom) berättar om vad jag läst och inser att massor fastnat.

Mina kvällar går åt till matlagning och träning men i omvänd ordning. Idag var det Lofsans ” Backattack”. Efter det gjorde jag en kyckling/pestosallad och gräddade kokospannkakor. Recept från Anna och Åse. Nu står jag här och luktar matos samt svettolainen. Ska in i duschen innan jag kryper ner i vår renbäddade säng. Jag älskar att lägga mig när det är renbäddat.

Imorgon är det dags för Uppsala igen. Tisd, onsd och torsd i skolan. Tack och lov för Lisa & Börje som hjälper oss med farbror Moltas. Är så oerhört tacksam över att ha dem i min närhet. De är så fulla av kärlek och glädje .<3

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i 56kilo, grannar, LCHF, Lofsan, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s