Over and out! 

Och godnatt. Denna tantaluring är trött med jätte stort T. Hon är full av termer ord och nervceller. Ja, jag är som alla andra full med nerver och vi läser just nu om nervceller, ryggmärg, hjärna och sinnen.

Dessutom har jag precis påbörjat en ny behandling mot solskador. 14 dagar med frätande kräm smörjes in på handlovarna och en del fläckar på bröstet. Snart är jag full med sår. Sen vilar jag från krämen i 14 dagar och sen kör jag 14 dagar till. Nu är krämen mildare än den förra.

Men jag håller mig allt till Epidermis delen av huden dvs överhuden. Sist jag körde med Aldara vart jag vansinnigt sjuk av den. Nu borde det gå bättre. Ibland så känner jag mig som en sliten, envis individ. Jag vägrar ge upp. Den finska kvinnans envisa sisu och min sanna livsglädje. Jag älskar livet.

Idag ringde Lina och beställde middag åt dem till imorgon. Alltså får jag kramas imorgon em. I helgen ska alla 4 barnen sova här. Vi ska tokmysa. Jag hoppas solen skiner så vi kan grilla lite korv vid dammen. 

Sådär ja! Nu har tant haft mundiarre igen. Detta skulle bli en kortis. Godnatt. Dröm vackra drömmar, tänk vackra saker och var snälla mot er själva. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Aktinisk Keratos, Aldara, Dagar, dotter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s