Min man

Fixar sushi. Själv går jag omkring och dreglar i väntan på maten. Han vill inte ha mig i köket. Så här står jag nu väldigt hungrig och förväntansfull. Jag älskar sushi! Jag har även investerat i stora räkor ( miljö vänliga) som ska wokas i vitlök och olja. Det får jag göra. Vi hinner inta allt detta innan Så mycket bättre kör igång.

Dagen har ägnats åt att hasa runt i mjukisar och plugga. Det svåra med att studera är att inte riktigt veta vad som viktigt är. Jag har en realtivt bra hjärna som gillar kunskap men den är ibland begränsad. Framförallt när jag blir stressad av att inte veta. Eller när jag blir stressad ska jag väl säga. Dagens studier är avklarade. Kvällen är min.

Träningen är avklarad och Moltas är rastad. Jag erkänner at behån satt på när vi var ute i regnet. Viktigt att vara fin under om något skulle ske. Huvudet är tomt eller överfullt kanske? Jag lägger ut det träningspass jag jobbade mig igenom idag. Fann det hos Titti från NRJ som har min favorit Lofsan som PT. Passet är svettigt, roligt och kan bli tungt beroende på hur mycket du vill ladda på.


Min sushi kock har även varit i Uppsala och köpt nya lurar åt mig & åt sig. Nu kan jag meditera och prata i telefonen som vanligt. Jag vill inte ha luren direkt mot huvudet/örat.

Ha en härlig lördag kväll. Det ska jag ha.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s