After tenta……

Är det som att jag fått lite pyspunka. Vad ska jag nu göra? Jag är ambitiös. Oerhört ambitiös och vet nu att jag kan sänka ribban lite.  Tentan gick bra. Jag är garanterat godkänd. Jag hade överläst men jag har nu massor av ny kunskap. Kunskap är aldrig tungt att bära.Idag och imorgon är det studie fritt. Tjohoooooo…….Imorgon åker jag till Mats i Norrtälje och får mera råd och tips till min rygg. Jag är faktiskt bättre men kan inte göra några som helst framåtfällningar. Fuskade med lite marklyft i förra veckan och det straffade sig pronto. Mera stretch och mera styrka.

Idag var jag även iväg och skulle hämta min jeans vinst från Micaela på Mode Zenter. Tyvärr var alla jeans för stora som jag provade. Ska tillbaka en annan dag när Mikaela själv är där. Vi kommer säkert på något bra 😀 Jag har inte krympt! Byxorna måste varit lite stora i stl.

Strax äntrar mina två favoriter flickor mitt hem. Lina & Flora är på ingång. Flora har varit hos doktorn idag. Hennes halsmandlar är så stora så de tar i varandra. Hon är nu remitterad till ÖNH i Uppsala. Mormors ” Skruttefia”.

Ps. När jag lallade runt i Uppsala en stund efter tentan var jag nästan vilse. Hjärnan hade gått in i strömsparläge.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i ajaj, Barnbarn, flickor, modezenter, rygg, skolan, tenta. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s