Jag vill fuldansa och dricka bubbel.

 

Istället pluggar jag så ögonen går i kors. Försöker koncentrerat fokusera på vad jag läser och istället svävar tankarna iväg till allt möjligt galet, roligt och konstigt. Nu har jag precis ätit middag och vill somna. Kanske ska jag istället riva av en fantastiskt bra låt på Spotify och dansa i vardagsrummet. Jag är ensam med farbror. Han lyfter lite lätt på ögonbrynet om jag kör lite ravedance.

På måndag är det åter dags för tenta. Just nu är tenta inte roligt. Tenta = inget liv. Eller tenta = komprimerat liv. Skola, äta, sova, plugga hemma och promenera sig lite. Tränat har jag inte gjort på 4 dagar pga ond hals. Idag känner jag mig piggare igen. Ingefära med citron är kanon och vila. Vila är underskattat.

Idag efter skolan gick jag en sväng med Farbror. När jag väl kom in insåg jag att jag inte har förmågan att läsa en endast rad utan en powernap. Ut med yogamattan. På med favorit huvtröjan och mjukisar. Ner på golvet i deadmans pose. Uppe i varv i huvudet som ett snurr. Första minuterna tänkte jag att detta kommer aldrig gå. 15 minuter senare vaknade jag av att jag snarkade. Namaste på den.

Nu åter tillbaka till det endokrina systemet.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i farbror, Okategoriserade, skola, tenta, träna, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s