Tenta ångesten är väck!

Tjohoooooo! Kl 09.00 var vi på plats. 10.17 satt jag på bussen. Det gick bra. Det kändes väldigt bra. Kom hem, åt och tog en lång solig sväng med farbror. Mediterade och somnade som ett stök på yogamattan. Vaknade av att ben och armar och jag lättade. Drömde att jag ramlade. Bestämde mig där och då för att städa.

Nu är det ny dammsuget och jag dammtorkat, surfar, spelar julmusik samt väntar på att middagen ska landa i magen så jag kan träna mig lite. Idag är det studie förbud. No books, no nothing. Nästa del är psykiatri, intressant. Ångest är ett kapitel såg jag. Jag kan ångest. ( Jag tjuvkikade på utskicket från föreläsaren). Men! Jag har inte pluggat. Jag verkligen älskar denna anatomi del. Vi är så väldigt fiffigt ihop samman satta. Kroppen är rent fantastisk. Vi ska vara rädda om den. Både den psykiska och den fysiska delen. Kropp och knopp, kropp och själ.

Anna Hallén är en person jag läser mycket hos. Hon skriver så mycket bra saker.Idag skrev hon om andningen . Hur betydelsefull den är och hur vi kan lura kroppen till vila bara genom att andas djupt genom näsan. Jag hade också förmånen att få testa yoga med Madelene på Friskis igår. Gimo kommer att få yoga en dag i veckan med Friskis & Svettis. Jag rekommenderar ALLA som känner sig det minsta stressade att gå och prova. Och gå inte bara 1 gång. Det ska upprepas flera gånger innan kroppen/knoppen förstår vad det handlar om.

Om du har kört på i 190 en längre tid så är det inte backat och klart på 2 yoga lektioner. Det tar en evighet. Det är lätt att bara ånga på och inte lyssna inåt och ju längre det går desto längre tid tar reparationen.

Jäklar! vad långt det här vart då. Jag skulle ju bara skriva lite. Tillbaka till dammtrasan.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i meditation, Okategoriserade, Tankar, tenta, vila, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s