Ibland 

Sätter jag mig ner och känner hur jag skulle vilja, kunna skriva  en avhandling om det jag vill skriva. Sen, sen backar jag. Jag backar pga många olika orsaker. Men en dag någon gång så skriver jag.

Jag kommer att skriva om hur det var då som det inte skulle vara. Jag kommer att berätta om hur det kan vara och du ändå kan dig klara. Om hur vi tilldelas föräldrar som gör saker de inte klarar av. De är inte gjorda att vara föräldrar men gör så gott de kan.

Jag kommer att berätta/skriva om hur ensam, liten och utlämnad kan växa sig stark. Men att det är och kan vara ett helvete på vägen. Jag kommer att berätta en historia som inte gagnar någon. Den historien kommer att hjälpa mig.

Kanske kan den så ett frö hos någon som just då behöver det. Då har jag uppfyllt ett av mina mål. I mitt mål framöver har jag lovat mig själv att skriva den historien. Historien kommer inte att vara kort. Då jag är lång ( läs inte så ung). Men min historia kommer att fånga dig, beröra dig och få dig att tänka till.

Den historian kommer sen. Jag ruvar på den i detta nu. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Ålder, Åldras, Dagar, Drömmar, familj. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s