Jag har blivit med läppvalla.

I många herrans år har jag dragits med torra, fnasiga, spruckna läppar. Jag blev i och för sig bättre när jag började äta cellgifterna. Förr om åren såg jag hemsk ut. Läppglans och läppstift har vart omöjligt att använda. Hur snyggt är det på en tok torr men (vacker) mun. Dock har jag investerat i ett gäng läppglans under åren i tron om att det kanske kan gå. Hoppet ni vet.

För ett par veckor sedan köpte jag mig Heat lotion för min ömma axels skull. På köpte fick jag en Aloevera läppvalla ( Forever Living). Jag shoppade utav Eva här i Gimo. Full service, allt i min brevlåda. Tack !” Vinkar vilt” :D. Ja, ja! Tänkte jag men började ändå använda den för att ge mig själv en chans. Och vet ni? Det funkar! Jag får inte fuska, inte alls. Så här fin har jag inte varit runt mun sedan urminnes tider. Och det bästa är att jag kan använda LÄPPGLANS .

Och inte nog med det. Jag slog ju till och vann två stycken läppglans i en tävling på ansiktsboken. Så nu är det läppvalla och läppglans hela dagen lång som gäller. Sen har jag ett litet ekorr/hamster beteende. Jag beställde 3 st vallor till. Om i fall att jag skulle slarva bort någon eller om det blev någon annan sorts vallakris. Lina fick en också.

 

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Läppglans, Läppvalla, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s