Godmorgon Söndag eller eh? Godmiddag!

Varför blir jag våt i ögonen så fort jag ser någon gråta? Varför blir det bara värre med tiden? Jag hade precis sminkat mig och ser Linda på tv 4 gråta. Bye, bye sminket. Nja, riktigt så illa är det väl inte men nära på.

I helgen har vi haft terroristerna med den dominanta matronan Florafina 3 år i spetsen. Hon tycker sig kunna styra alla med sin lilla järnhand. Hon är bedårande och bröderna har tålmod som är verkligt beundransvärt.Mig lyckas hon inte alltid styra. Därför är jag ibland på hennes shitlist! Däremot uppmärksammar hon allt :).

Jag tuggade tydligen med öppen mun i fredags och igår när vi vaknade luktade jag ”fis” ur munnen. Jag älskar att lyssna till mina barnbarn. Melker som spyr när han känner doften av kaviar. Han kan inte ens ta i en kaviartub. Elliot som är den mest filosofiske av de tre bröderna och som gärna puffar kaviar andedräkt på Melker. Elias som är i puberteten och är rejält kaxig mot sina bröder men som fortfarande finner sig i att bli kramad av mormor. Jag är full av kärlek när de åker hem ( Jag skjutsade hem dem) och jag är helt slut när jag lämnat av dem.

Enligt maken har jag en ängels tålamod. Vilket är alldeles sant. Maken har drabbats av en förkylning. Han är troligen döende. Hans nackvärk är värst. Och jag ser att han plågas. Tycker jag då synd om honom? Svar: Nej! Han har friskvårdspeng från jobbet med möjlighet till naprapat eller massage och en massa andra alternativ. Nyttjar han det? Svar: Nej! Skyll sig själv säger hans hustru.

Hustrun själv far till Lina för att få de gråa håren färgade . Skönt att piffa sig lite. Två dagars arbete denna veckan och sen har även jag jul.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, kärlek, Make, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s