Att ”tomglo” av trötthet

Är precis vad jag gör idag. Vi har börjat en ny kurs. den går mest på distans och handlar om Hälso och sjukvårdsrätt dvs lagar. Det är nu tankens kraft ska sättas in som en stötdos för att sedan fortsätta i en normaldos. Det är nu kaffe kommer inhaleras och injiceras för att hålla ögonen öppna. Sen kan jag springa och kissa och skylla på ADH. ( Det är ett ämne i våra njurar som stängs av vid intag av alkohol och kaffe bland annat. Det innebär att vi kissar mera.)

Det är nu jag tänker : ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Vad roligt. Vad bra det ska gå. Vad intressant det är. För det ska bli intressant och det ska vara roligt. ( Tanten peppar sig själv). Allt kan ju inte vara lika roligt som anatomin. Och hur det än är så är vi intresserade av olika saker.

Vi börjar dock kursen med ett grupp arbete. Vi är 4 st i vår grupp och blev döpta till, grupp 6. Kunde jag hålla det på en seriös nivå? Svar nej! Hur roligt som helst när man är trött.

Hursom så ska jag nu hasa mig in i duschen. Hasa mig ut därifrån för att vicka omkull i sängen. Dra täcket upp till hakan och lyssna på min ”snuttefilt” så jag somnar. Och nej! Det är inte Robban jag pratar om nu heller. Det är en app som heter ” Skön Sömn”. Hon som pratar på appen heter Eva Johansson och hon har räddat många sömnlösa kvällar för mig. Rekommenderas å det varmaste.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade, skön sömn, snuttefilt, studier, tant, Tant, Tant Asta. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s