Vardag, shopping och vila.

Oh, joyfull vardag. Här sitter jag åter i mina mjukisbyxor och funderar på livet. Gårdagen spenderades i Uppsala med resten klassen. Vi började en ny kurs i terminologi. Vi ska läsa om substantiv,adjektiv och verb. Vi går igenom morfem med prefix och suffix. Jag satt där bitvis som en fågelholk och funderade på vad jag gjorde på mina svenska lektioner? Det är faktiskt intressant om än lite svårt. Allt är inte alltid självklart men jag lär mig.Vår föreläsare är en ”Tantaluring” på 70 år. Hon älskar sitt läraryrke. Jag kommer få arbeta tills jag dör inser jag när jag får det oranga kuvertet.Har faktiskt inte öppnat det. Brukar inte öppna det. Det som inte syns finns inte. Fattig blir jag dock.

I måndags arbetade jag hela långa dagen i Öregrund. Var helt slut när jag kom hem. Den här förkylningen, virosen ger sig inte. Den är med bestämdhet envisare än vad jag är. Jag svettas vad jag än gör. Känner mig fortfarande snorig och hostar då och då. Kroppen är inte riktigt sig själv ännu.Jag har inte tränat på 14 dagar!!!??? Det har inte hänt de senaste åren. Vet inte alls när jag hade ett så långt uppehåll. Jag går minst en halv mil dagligen men jag kör ingen styrka. Yogade en gång förra veckan och blev sämre direkt.

Igår kom brevbäraren med ett paket till mig. Min lycka blev genast materiell. Till saken hör att maken på något vis lyckades tjära ner mina ärmar på min benvita dunjacka ( som han hämtat nytvättad). Tjära sitter som berget på kläder. Hustrun dvs jag beställde sig genast en ny jacka från Boozt. Först var jag arg, jätte arg men sen kom jag på att jag kunde shoppa. Jag är inte långsint jag inte. Hem till mig kom en dunjacka från Tommy Hilfiger. Den är marinblå och kostade halva priset.Vi kommer väldigt väl överens jag och jackan. Vi klickade direkt.

Nu väntar Moltas på att vi ska gå ut.Efter det tar jag och åker till Lina för att hämta hem min hårfärg. Har grå bana på huvudet igen. Imorgon ska jag nämligen på anställningsintervju på Kungsgärdets Vårdcentral. Där ska jag tillbringa några veckor i sommar som Medicinsk sekreterare. Då gäller det att se proper ut och att bete sig som folk ;).

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Lycka, Okategoriserade, Shopping, Tant. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s