Lördag, sol med glatt 

Sinne. Sitter jag i soffan och slappar. Maken torkar golv. Jag har dammat, tvättat, vikt tvätt, plockat ur diskmaskinen och ätit extra god lördags frukost. Elias spelar data och pratar med någon oavbrutet. Ett stort plus med hans spelande är hans engelska. Otroligt roligt att höra.

Solen strålar, det känns vår. Moltas har gått en lång sväng med maken. Han orkar numera endast en lång sväng. Det är med sorg jag ser att Moltas verkligen börjar bli gammal. Jag går sönder inuti. Men så är livet. 

Idag åker Elias hem till sig. Han har nu bott här i en vecka. Det är saker överallt. Han är svårväckt. Stående uttrycket är ” Jag vet inte”. Men han säger ” A vet inte”, tänk er på tonårsvis. Jag känner vemod när han ska hem. Samtidigt jublar jag inuti. Erkänner glatt att jag gjort mitt gällande tonåringar. Hade jag fått barn vid 40 så hade jag haft en tonåring nu. Jösses!!!! En tonåring är fantastisk, underlig och ibland hemskt vidrig. 

Strax skjutsar vi hem barnet. Sen ska jag gymma, vila, meditera och se Mello. Ha en skön lördag kära vänner. Ut och tanka sol energi. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s