Jag borde, bör, skulle

Kanske sitta med näsan i mina böcker, stenciler och papper och pennor. Istället hamnade jag här med mina tangenter. Jag älskar pennor, papper och färgpennor. När jag pluggar in något skriver jag och stryker över, under och läser och pratar högt och skriver om orden igen. Jag använder sällan datorn som arbetsredskap i studie syfte.

Om en vecka har jag detta läsårs sista tenta! Kan ni tänka er SISTA tentan för detta första läsår. Sedan har vi utbildning i Cosmiq som vi skriver i på våra praktikplatser. Vecka 17 ska jag till Ulla på Praktikertjänst i Öregrund. Där spenderar jag sen 3 veckor. Efter det byter jag färdriktning till Kungsgärdets Vårdcentral i Uppsala. Där ämnar jag spendera 7 veckor. Först 3 veckors praktik och sen 4 veckors jobb med lön. På samma ställe som jag har min Lina <3.Det innebär att jag efter kommande tentatisdag inte behöver läsa på läxor eller annat på jätte, massa många veckor. Jag kan förkovra mig in i romanernas värld. Jag har hela kvällarna fria att göra vad jag vill. 😀

Idag hasar jag runt i mjukisar med en stor trasig tröja och är åter osminkad. Jag sover himla illa. Så illa att kroppen igår helt enkelt sa ifrån. Jag vaknade 03.00 natten till igår och lyckades somna om en liten kvart innan klockan ringde. Det är såna dagar då informationen från föreläsaren överhuvudtaget inte går in. Jag somnade på bussen hem igår. Somnade i soffan när jag kom hem. Kom på att jag nog behöver healing. Kontaktade min vän som ordnade healing åt mig och inatt sov jag i 11 timmar. Visst vaknade jag ett par tre gånger inatt men jag lyckades genast somna om. Idag fungerar min hjärna alldeles utmärkt. Dock reagerade nu kroppen med en förkylning pga utebliven sömn. Jag kände i förrgår när vi tränade att jag inte fick ner kroppen i varv efteråt.Igår blev jag förkyld på en kvart typ. Idag vilar jag från träningen. Jag läser läxor, mediterar och lallar med farbror.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Öregrund, Okategoriserade, sömn, studier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s