Som om jag sprungit en mara!

Känns det idag. Inte för att jag någonsin gjort det men jag kan tänka mig att man är sop slut då också. Jag började min dag med att ta en senare buss än vanligt. Diskuterade detta med maken igår och konstaterade att jag hinner hur bra som helst till 09.30 om jag tar 08.08 bussen. Tog det lugnt i morse. Hann till och med,med lite meditation. Ställer mig i köket för att köpa ” ungdomsbiljett” . Ser en röd varningstriangel på 08.08 bussen och tänker, hoppsan! Bussen är inställd. I det läget rusar många tankar genom mitt stressade tenta huvud. Jag ilar till datorn och letar fram tidtabellen för buss 775 dvs Expressbussen. Yes!! Jag hinner om jag skyndar mig. Tar in Moltas, rusar ut till bilen och inser att jag har ont om bensin. Kör lagligt ( trots brinnande hjärna). Parkar bilen och skyndar ut till busshållplatsen.

Inser efter en stund att jag tittat fel i tabellen. Jag hade inte behövt rusa iväg. Jag hade till och med 10 minuter tillgodo. Tant Anne med tokstressad tenta hjärna hade dessutom tagit på sig skinnjacka. Det är vår nu vet ni. Vet ni också hur kallt det är att stå ute i 3 grader med fina vårjackan?  Jag lommade tillbaka till bilen en stund och värmde stjärt och rygg. Jag kom till skolan i tid. Jag skrev tentan och jag känner att jag absolut har godkänt. Idag var jag imponerad över hur mycket information en hjärna kan mata in om det blir intressant.Hade någon sagt till mig att jag skulle rabbla deklinationer på nätterna så hade jag skrattat. Det blev som spännande när jag väl började förstå och knäcka en del av gåtan.Nu är jag absolut inte expert på Latinsk grammatik men det lossnade lite.

Att jag rabblar på nätterna beror på fortfarande på bristande sömn. Hur svårt ska det vara för kroppen och knoppen framförallt att förstå att på nätterna sover man!  Basta! 02.24 slog jag inatt upp mina blå. Vid fyra somnade jag äntligen om. Nu laddar jag för att gå i säng tidigt.

Efter vår tenta bedrift idag var vi några stycken som gick på Stationen i Uppsala och åt lunch. Vi passade även på att inta ett glas alkoholhaltig dryck. Vi satt ute i solen och bara njöt av vetskapen om att vi nu är tenta befriade till augusti eller september. Jag har verkligen världens bästa klasskamrater. Fantastiska tjejer och killar.Känner mig oerhört lyckligt lottad över att jag får lära känna just dem. Jag är så förbannat glad över att jag vågade hoppa och förändra mitt liv till något så otroligt mycket bättre.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Envis tant, Lycklig, Okategoriserade, Rosé, Tant, tenta, Tenta Ångest, Vänner, vänner, vänner'vänskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s