Vilodag

Redan igår bestämde jag mig för att idag ta en vilodag. Sova länge och inte göra så mycket i onödan. Jag vaknade 04.40. Det är inte länge. Det är löjligt lite och alldeles för kort sömn. Jag gick upp efter en stund och fixade mig lite kaffe. Sen har dagen passerat utan att jag gjort någonting vettigt alls. Jo,lunchat med Lina & Flora.

Moltas och jag har gått en morgon promenad. Eftersom jag lyckats dricka 2 stora koppar kaffe så blev jag naturligtvis kissnödig i skogen. Läste för ett tag sedan att det fanns ett gammalt beprövat knep för att hålla riktig nödighet tillbaka. Du ska tänka på sex. Inte siffran sex, utan du vet. Det ska som förtränga kissnödigheten en stund.  Jag kan konstatera att det inte funkar på en 53 årig tant. Jag var jättenödig och kom inte på något bra att tänka på. Fnissade mest för mig själv. Man ska inte tro på allt man läser.

Idag har jag träningsfri dag. Eller jag ska yoga men inte lyfta vikter. Igår hade jag åter en Amrap ( As many rounds as possible)på 3 minuter med burpees på slutet. Brände av 30 st ( 28 st sist) .Tränade ensam då maken är på resande fot genom sitt arbete. Det är fruktansvärt tråkigt att vara ensam. ( Har ingen att prata med? ) Nu kommer han hem imorgon tack och lov. Maken har dessutom fått jätte problem med ett knä så jag kommer allt att få träna ensam ett tag. Om han inte bara kör överkropp.

Moltas och jag var i skogen på vår andra runda idag. Vi tog bilen dit. Lallade runt uppe vid Abborrberget och njöt av skogen och vattnet. När han skulle hoppa in i skuffen så såg jag på hela hunden att han var tveksam. Han tar sats och landar platt med underkroppen hängandes utanför. Han vart helt förtvivlad. Min farbror håller på att försvagas rejält i sin bakdel. Och det gör ont i hela mitt hjärta när jag ser det. Jag är inte den som blundar för detta. Nu får vi ta ställning till om det går att hjälpa honom med smärtlindring. Detta mina vänner är en orsak som ibland säger mig att ”Skaffa inga flera djur”. Moltas är inte bara en hund för mig. Han är min bästa vän och en av mina stora ,stora kärlekar i livet.

Imorgon är jag stationerad i Öregrund på Privat Praktik. Nu ska jag försöka göra något vettigt av dagen som återstår. Dammsuga lite, tvätta lite och yoga ordentligt.Inatt ska jag sova som en klubbad oxe.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i amrap, kärlek, Moltas, Okategoriserade, sömn, träning, Träning, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s