Plötsliga blåmärken!

Jag tränar och älskar det ( som om ni inte förstått det 😉 ) . Men på sista tiden har det hänt att jag plötsligt får blåmärken,2 gånger i händerna och nu i mina fötter. I fredags tränade jag och gjorde en del övningar utan skor. Plötsligt börjar det klia sen kommer en relativt kraftig smärta och så går en ådra av och jag får ett vackert blåmärke. Idag gjorde jag manmakers ( även då barfota) känner  efter en stund att det inte känns ok i fötterna. Det börjar klia, smärtar till och jag har blåmärken under båda fötterna, mitt i hålfoten. Nu börjar jag bli lätt rädd. Imorgon ringer jag läkaren. Det är ju liksom inget nytt att jag tränar. Kroppen får bara inte börja jäklas med mig.

Ikväll sitter jag åter här med plast runt huvudet. Det ha blivit en återkommande rutin i Fru Björklunds liv. Olaplex, plastpåse och handduk. Vi går om varandra här hemma och klagar på vädret. som om det skulle hjälpa? Jag har inte ens promenerat idag. Det finns risk för skador i skalpen om man gör det. Stora hagel har öst ner från en kolsvart himmel. Men jag har besökt det lokala nya, fräscha gymmet på förmiddagen. Och där gjorde jag idag minsann Sumomarklyft på 47,5 kg. Tant ökade på vikterna med 2,5 kg idag. Det tar sig.

Och nu har jag även hunnit googla i Fass på det läkemedel jag äter. Gör inte det! Heheheh. Jag ska, jag ska verkligen försöka se till att bli av med dessa immundämpande medel. En vanlig bieffekt var svettningar/vallningar och en annan inflammationer i och runt munnen. Det förklarar en del för mig. Jag ska lusläsa den Autoimmuna kokboken en gång till. Jag kommer att få ta bort massor ur den kost jag äter idag. Jag som redan uteslutit hur mycket som helst. Men målet är ju att må bra. Grejen är bara att jag inte vet vad jag ska äta till frukost om jag inte kan äta ägg? Enligt boken ska jag äta den mat jag ätit dagen innan till frulle. Jag vill ha frukost till frukost och inte kyckling eller biff.Djupa funderingar en söndag kväll som denna. Förbannade, jävla Ulcerös Colit!! Så skönt att få säga det där :D.

 

 

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Blåmärken, Crossträning, Manmaker, Okategoriserade, Styrketräning, träning, Träning, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s