Är ledig idag!

Som jag behövde det. Har varit hos tandläkare och betalat 700:- för en undersökning. Inga hål idag heller. Skönt att ha starka tänder.Fick veta att jag har rätt till särskilt bidrag för mina tandläkar besök pga min Ulcerös. Har promenerat upp till dammen i kylan och blåsten. Farbror badade. Har sovit på yogamattan på golvet och rullat bakåt på en pilates boll för att sträcka ut bröstryggen ( typ i brygga äver en pilatesboll). En skön bra öppning för den.

Har pratat med min fina vän Helena i telefonen i exakt 1 timme och 6 minuter. Hon ger mig insikter som jag  så väl behöver. Ibland snurrar det en spiral i min rygg som går hela vägen upp i mitt huvud. Ingen vila, bara en snabb motor som går på. Då är det skönt att byta ord med en klok vän. Ofta kan jag redan det vi pratar om. Jag har bara glömt bort att andas på vägen. Det är bra att påminna varandra om hur viktigt det är med återhämtning och acceptans.

Idag kom också den present jag önskat mig av min make. Jag är så nöjd. Grattis Anne önskar Robban, några dagar i förskott. Han är nöjd när jag vet vad jag vill ha. Då slipper han våndas . Väskan finns på Indiska och är så snygg.

vaska_indiska

Jag fyller år på söndag igen? Hur gick det till? Vad ska jag bjuda på? Jag äter inte tårta och sånt själv. Ska jag baka gluten och sockerfritt så svimmar barnen. Kladdkaka med mörkchoklad är ingen favorit här inte. Det får bli en vanlig tårta från Bettans och så en äppelkaka a la Åse. Den är super god och den kan jag mumsa utav.

Onsdag idag. Träningsfritt men Grey´s kl 21.00.

Ps! Plockade årets första ”jätte” fästing på Moltas idag.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Grattis, Indiska, Okategoriserade, tandläkare, Tant, Vänskap, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s