Nu vill jag ha er

Med mig på min kommande resa. Sänd massor av positiva tankar till mig framöver. Jag har varit på Akademiska, mag och tarm kliniken idag. Jag ska SLUTA med mina cellgifter. De ska fasas ut efter 11 år. Läkaren berättade att man brukar fasa ut de efter 2 år. Och jag har alltså ätit denna kraftfulla medicin i 11 år. I och med att jag fick den så blev magen lugnare. Men huden har tagit så mycket stryk. Hon såg mest frågande ut när jag berättade hur länge jag ätit den. När jag började med Imurelen så försvann även alla mina eksem och andra krämpor som jag dragits med sedan barnsben. Nu ska inte det heller återkomma har jag bestämt.

Det lustiga med den vanliga , konventionella medicinen är att de ser bara det de lärt sig. Så när jag sitter där och berättar om hur jag lagt om min kost, lever sunt, tränar massor och att välmåendet i huvudet betyder mycket så ser de frågande ut. För mig är det fullständigt självklart att kropp och själ hänger ihop. Vi är ju ett.

Jag är jätte glad, jätte rädd och förväntansfull. Jag hoppas min kropp svarar positivt på att slippa den här medicinen också. Snart har jag nått mitt mål, att vara helt fri från mediciner.Nu fasar jag ut 25 mg i taget i några veckors tid. Håll alla tummar och tår.

Kram från en lycklig Anne.

 

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Medicin fri., Okategoriserade, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu vill jag ha er

  1. Gunilla skriver:

    Lycka till! Hoppas att det fungerar. Din positiva livssyn gör susen, ska du se! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s