Tiden skenar

Så känns det just nu. Jag har praktik i Öregrund. Har löst mina sömnproblem. Kroppen sa ifrån fullständigt och jag lyssnade på den.Ibland är jag så otroligt klok ;). Ska jag fixa att vara utan Cellgifterna så måste kroppen vara i form för övrigt.

Jag har tränat och promenerat. Vi går så sakta så sakta farbror och jag. I år ska jag inte ha fästinghalsband på honom. Ska istället beställa tablett. Dyrt men säkert värt det. Han är gammal. Han ska må bra.

Jag själv har gjort 150 knäböj på tid idag. Kom på mig själv med att hyperventilera i början. Kände att jag blev yr. Andades djupt och gick ner i djupa knäböj.Himla bra att andas när man tränar. Blir som lite lättare då. Hade även som uppgift att göra en tabata planka med vikt på ryggen.10 kg extra på ryggen och det gick bra. Helt underbart att känna hur jag blir starkare.

Igår var jag på ICA. Där har de införskaffat en hylla med lakrits från Finland <3. Jag har passerat denna hylla, luktat, suktat och dreglat lite lätt varje gång. Igår slog jag till. Köpte mig söt , mjuk lakrits och öppnade påsen redan i bilen. Det var precis lika GOTT som när jag var liten. Alla som vet vad lakrits är vet också att det kan ställa till det lite i tarmsystemet.Men vet ni? Det var det värt! Det ligger några bitar kvar i skafferiet. Maken är ute och jagar gris. Jag kan kolla på Grey´s och fisa fritt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Crossträning, fisa, lakrits, Okategoriserade, praktik, sova, tabata, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s