Tarm djävel.

Jag skulle kunna skriva att det är varmt och skönt och att solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag skulle även kunna skriva att jag är pigg som mört, lärka eller silverfisk. Istället kämpar jag och magen mot varandra just nu. I Söndags  var första dagen med endast en halv tablett Imurel. Igår kom det som ett brev på posten. Jag började blöda. Har inte hänt på länge. Dessutom ökade antalet toabesök till det drygt dubbla. Tjohoo eller nåt!

Idag ökade jag på medicinen till 1 tablett igen. Idag är det lugnare. Imorgon är en ny dag. Tänker inte utsätta mig för buss stress när jag i 7 veckor ska pendal till Uppsala dagligen. Att leva med en krutdurk i magen är spännande då man åker buss. Spännande på ett negativt sätt. Kan jag åka eller skiter jag på mig?

Jag är idag trött och käner mig lite uppgiven men jag är envis som en röd gris. Diskuterade igår med maken om hur mycket jag är beredd att ge up bara för att må bra. Ska jag äta cellgifter och sabba huden? Ska jag försöka sluta helt med de och ge upp kaffet, rödvinet och livet. Lite så känns det att välja bort det ena efter det andra. Nu är det inte så att jag hinkar rödvin men jag bälgar gärna kaffe. Jag ska ge mig själv några dagar att fundera på hur jag ska leva.

Innan min morfar dog som också hade UC så levde han på kokt korv och havregryngröt. Dit sträcker jag mig inte.Ska jag äta korv ska den åtminstone vara grillad.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i bajs, Imurel, Okategoriserade, racerbajsa, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tarm djävel.

  1. brittmari södergren skriver:

    Stackars lilla Anne, bara att välja, inte kul alls, förstår att du måste. Många kryakramar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s