Allt eller inget

Sån är jag. Jag har en förmåga att vara för på eller för av ibland. Ta det här med att träna tex. Jag har tränat i många år och väldigt hårt utan att lyssna in. Om jag som nu hittar något nytt och bra att testa i detta fallet Olgas miniband övningar så gör jag det varje dag. Hon lägger ut olika utmaningar dagligen och Tant har anammat det med hull och hår. Plötsligt fick tanten ont i ryggen som f_n. Hon fattade nada. Hon vet att hon har artros i ländryggen men den borde inte eskalera så här fort. Men om man ( läs jag) kör dessa juckande höftlyft med minibands i stort sett dagligen så kan hända man får både träningsvärk och ajaj ont. Idag ramlade poletten ner. Idag står jag över juckandet. Jag är galet bra på att råda andra att ta det lugnt. Frågan är när jag ska lyssna på mig själv.

Hur har ni det i sommar Sverige. Ömsom regn och ömsom sol? Här springer vi in och ut mellan skurarna. Idag for vi in till Gävle för att köpa Moltas mat. Vi shoppar Royal på Granngården. Till vår glädje har de sänkt priserna på många märken av hundfoder. 200 :- biligare blev det för oss för en säck. På det for vi in och shoppade jeans åt mig för 1299:-. Dyraste jeansen jag någonsin köpt. Jag har nu ett par jeans med kevlar foder som skydd. Jag köpte mig hoj jeans. Tidigare har jag glidit runt i skinnbrallor med hängslen. Skit snygga men väldigt varma. Nu blir jag ursnygg i mörka kevlar jeans och skinnjacka. När vi ska iväg till Gävle är jag klädd i vit t-shirt och jeansshorts. Maken kliver ut ur husvagnen klädd i vit t-shirt och jeansshorts. Plötsligt är vi klädtvillingar. Det enda som skilde oss åt var våra skor. Himla chickt!

På måndag packar vi hojen och far till Västervik. Tjuvar göre sig icke besvär då svärmor och svärmor bor hos oss. Jag har på annonserat att jag vill till Söderköping och äta stor glass. För övrigt åker vi runt och bara njuter. Idag på min och farbrors promenad kom jag att tänka på allt jag har att vara tacksam över. Rullis, vårat underbara smultronställe. Ett dygn hemma räckte för att ge mig magsår. Jag hittade på en massa måsten. Black Pearl, vår hoj som glider omkring dit vi vill. Med intercom som ger oss möjlighet att prata med varandra och jag kan sjunga serenader för Robban. Jag sjöng högt i skogen idag. Sjöng för fåglarna och skrämde björnarna. Jag insåg igår att farbror är lite deppig pga för korta promenader. Han visade med önskvärd tydlighet att han visst kan ta längre svängar. Älskade pälsboll. Idag knatade vi på i hans takt och gick faktiskt 3 km. Han fick lov att bada sig två ggr under turen.

Nu är solen tillbaka. Nu går vi ut på tur igen.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Black Pearl, Envis tant, farbror, Moltas, Okategoriserade, Shopping, Tant, träna, Träna, tränar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s