I nöd och i lust.

Firar vi idag. Vi har varit gifta i 22 år. Vi har varit tillsammans i 25 år dvs en fjärdedel av 100. Det har inte alltid varit gulligull och massa hjärtan. Men vi kompar varandra. Jag är så glad över att han står ut med mig. Likväl som han ska skatta sig lycklig över att jag står ut med honom. Vi fyller numera i varandras meningar, tänker lika och skrattar inte åt samma saker alla gånger. Vi kan ha väldigt olika humor.

Han kan få mig att känna mig som den vackraste människan på jorden. Även de dagar då jag känner mig som mest eländig. Det ger jag honom en extra eloge för. Vi delar samma intressen, delvis. Vi ska på hoj semester imorgon vilket vi båda tycker är fantastiskt härligt. Jag kommer däremot aldrig att sitta i en skogskoja och jaga. Kan inte vara tyst så länge och dessutom vill jag inte skjuta några djur. Jag skulle tok grina. Han har aldrig dansat afro med mig men numera tränar vi styrka tillsammans. När vi fiskar så ger jag upp efter en halvtimme medans han kan stå där och nöta i timmar.

Men var dag som jag får vakna tillsammans med denna man är jag lycklig. Han är lugnet som jag behöver och vi trivs tillsammans. Det är inte lätt att leva i en relation, relationer är inte enkla alls. Men om man har kärleken och tilliten så fungerar det mesta andra också. Länge leve kärleken. ❤

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i kärlek, Mannen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s