Tidig morgon!

Och magen är full av Scrambled pancakes dvs 3 ägg, ½ dl grädde ( ska vara 1 dl grädde men jag hade inte så mycket),  1 tsk fiberhusk och ½dl mandelmjöl samt lite salt. Vispa ihop allt, låt stå en sund och stek under omrörning i smör. Servera med det som känns bäst. Här blev det laktosfri kvarg, bär och lite granola. Nu är jag mätt till maj 2017. Receptet hittade jag hos Mia Rundlöf på instagram.

Vi ska idag fira vår Elliot som fyller 12 år och sen bär det av till Rullis. Jag hoppas det blir något varmare än 4 ° på nätterna så vi slipper frysa. Man kan i och för sig värma varandra. Kan vara riktigt trevligt. Men innan allt detta sker ämnar jag åka och gymma, dammsuga, ta på mig ögonen och handla lite mat till helgen. Vad äter ni? Vi diskuterade mat igår och båda är ur trötta på grillat. Man kan bli det efter 5 veckor i husvagn.

När jag väl är nere på byn ska jag även in och lämna kompletterande prover gällande sköldkörtel. Igår ringde hudkliniken för att be mig komma in den 29/8 och ta bort solskador. Inga skador som uppstått i år utan gamla synder i kombo med stark medicinering.Jag ska smörja in händer och en del av ansiktet med en kräm. Sedan ska jag vänta i 3 timmar innan man belyser området med en lampa i 10 minuter. Det ska göra ont och fräta bort skadorna, spännande.

Uppgiften vi hade från skolan är inskickad. Jag jobbade intensivt med den igår och hade uppdaterat vårt arbete rejält när datorn bestämde sig för att bara dö. Allt slocknade och jag hade inte sparat arbetet under tiden. Jag förlorade allt jag gjort. Som tur är finns det goda vänner och värme i min närhet. ❤ Vi har jobbat i par och jag är så glad över att ha  vänner att bolla med.

Nu Molte prommis sedan gymet.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Gymmet, LCHF, Moltas, Okategoriserade, Vänskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s