Moltas Rapport!

Nu har vi träffat Per och Elna i Örbyhus. Moltas vände demonstrativt rumpan till Per och stirrade in i ett hörn. Han ville som inte vara där. Lite ” syns jag inte , finns jag inte”. Molte har ju under en längre tid känts hängig, flåsig och flämtig. Ibland när jag tempat honom har han haft lite feber. I maj var vi till veterinären i Örbyhus för att kolla av honom lite. Då hade han ingen feber men fick smärtlindring och antinflammatorisk medicin. Sen har han varit låg hela sommaren. Eller vissa dagar mer än andra.

Nu var vi helt inställda på att han snart kommer att få somna in. Per kollade öron, hjärta, höfter osv. Tillsammans kom vi överens om att det tyvärr inte finns så mycket mer att göra. Men! Per ville kolla en sak innan vi bestämde oss. Han tempade Molte som visade sig ha feber. ” Vad glad jag blir, han har feber!” säger Per. Han har förmodligen gått med feber ett tag men när jag gett honom hans medicin har det dämpat febern lite.När jag tempat honom så har det varit normal temp pga medicinen. Nu ska han stå på antibiotika i 10 dagar och sen får vi se. Vi kanske har en ny hund om dryga veckan. Om inte så får vi ta det tragiska beslutet.

Han har redan fått sin första dos i em. Kanske har vi turen att få rå om honom i någon månad till. Vi vet ju att vi har ett tufft beslut framför oss. Men inte just idag och inte denna vecka.

Tack för all omtanke och kärlek. ❤

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Moltas, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s