Dan före dan .. osv. 

Så ser tant ut i huvudet nu. Jag måste säga att jag är nöjd. Min mamma var rödhårig så jag har som aldrig velat vara det. Har ändå alltid fått höra att jag är sååååå lik mamma. Men nu är jag vuxen ( hehehe) och accepterar mitt utseende. ( Jag är rödare på riktigt än på bilden)

Imorse vaknade jag 03.20. Måste säga att det kändes lätt onödigt. Strax efter 7 hade jag tid till naprapaten. Jag fick nålar i ryggen och tips om övningar jag ska göra och rörelser jag just nu ska undvika. Mycket hade jag redan lagt in i min träning själv. Jag känner ju bäst vad jag klarar och inte. Höftlyft och rygglyft är numera stående inslag. Och höftlyft med gummiband har jag gjort någon gång i veckan tack vare Olgas utmaning.

Idag kom brevbäraren med 1 långt brev från Finland och ett paket med 1 halsband och en malas. ( googla på det om ni blir nyfikna) . Jag blev så glad och så rörd. Tack kära vänner. ❤❤❤ Det är jätte härligt att skriva och få brev. Inte mail utan ” riktiga brev”. Sen att jag inte minns allt jag skrev i brevet jag skickade sist är en annan sak. I vår ålder är det ok med upprepningar. 😉


Under dagen har jag även haft kontakt med Lina. Tipsade henne om en app där man kan göra en liten tomte film.

 


Hon laddade hem den. Filmade i deras kök och visade Flora. Floja hon blev jätte jädd. Typ skräckslagen. Hon ringde mig: Hej! Mojmoj. Det haj vajit en jiktig tomte hos oss. 🤶🏻.

Nu har Lina fått visa den lilla damen varenda skrymsle och övertyga henne om att tomten är borta.   Snacka om trauma.

Själv såg jag en gigantisk silverfisk på gymmet idag. Hur stor som helst. Inte som en kattunge men stor var den. Bad den snällt hålla sig borta från mig. Vilket det gjorde. Jag tycker om djur som behandlar mig med respekt 😊

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Envis tant, Naprapat, Styrketräning, Tant, Tant Asta, träning, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dan före dan .. osv. 

  1. Gunilla skriver:

    SNYGG!!!! Jättefin i håret, lagom till jul. Den där tomten finns lite här och där i år har jag sett. Stackars Flora! God Jul o Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s