Frissa, plattång och barnbarn.

Jag tog fram min skinnväska från Indiska igår. I den hittade jag ett kokt ägg i en plastpåse. Hur länge den legat i väskan vet jag inte. Tur att den låg i en påse. Jag hittade även en tesked. Vi har ständig teskeds brist hos oss. De försvinner likt de förbryllande strumporna.För tillfället bär jag runt på en Friskis & Svettis rygga till skolan. Böckerna är tunga och Friskis ryggan bär jag med stolthet.Just nu kan jag bara inte träna som jag gjorde förr.

Idag känns det som jag är bakis. De var en fullständig urladdning igår. Jag önskar att jag inte alltid gav mig in i saker till 190%. Att jag hade en spärr som höll mig tillbaka och sparade på mina känslor. Jag ger istället allt och är sedan slut pga stressen. Önskar jag var sådär skönt avslappnad med lätt bohem stil. Ta allt för vad det är istället för att analysera allt hundra gånger.Eller vara orolig och nervös. Tiilit är ordet, tillit till sig själv.

Dagen började idag med frisörsbesök och inköp av plattång som går att värmereglera. Himla bra. Sedan lunch och läsning av ett brev, ett väldigt långt brev. Otroligt roligt och känslosamt. Strax innan ett rasslade det till och in stormade Florafina samt Thudor. Mamma Lina och Elias var till Syven ( hette Syo på min tid). Nu har tant lagt in räkningarna. Inser att det snart är dags att betala årliga avgiften till Rullis. Det kostar men det är ren och skär lycka. Vi har nog huserat på Rullis i snart 19-20 år.

Ikväll äter vi kalventrecote och tar ett glas gott rött vin. Idag är jag befriad från alla böcker. Imorgon tar jag tag i DRG och kodning av diagnoser igen.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Håret. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s