Fullt upp !

Efter 3 dagars kick off var det så dags att sätta igång med slutarbetet. Mitt arbete handlar om den växande psykiska ohälsan bland unga människor. Vad beror det på? Jag har lagt fokus på föräldrar och skola. Eftersom jag själv tycker att jag inte har problem med att formulera mig i skrift blev detta en överraskning. Igår larmades bror och vän i telefonen. Tant hade panik. Hade inte en aning om hur jag skulle göra! Nu vet jag lite mer och plötsligt insåg jag igår att jag suttit hela förmiddagen. Matklockan gick igång vid 12.00. Jag fick frossa. Idag har jag bestämt mig för att ha en helt studiefri dag. Ibland behöver hjärnan vila. Känner ni till någon bra sida som handlar om att unga idag inte behöver ta ansvar och om haltande skola så hojta. Med haltande skola menar jag att man inte ställer krav på sina elever.

På en av våra Kick Off dagar hade vi en föreläsare som var en överraskning för oss alla. På tisdag förmiddag traskade Eva Funck  ( Björnes Magasin Eva ni vet)  in i konferensrummet. Hon pratade om våra känslor och hur vi ofta låter de styra oss och fokus låg även på vår hjärna. Verkligen intressant och hon hade en energi som räckte till för att värma upp hela hotellet,”Säg vad du vill, inte vad du känner” var själva grundämnet. Älskar att lyssna och grotta i våra känslor och vår hjärna. Idag vet vi ju tex att hjärna och mage är sammankopplade rent bakteriellt. Oro är en hemsk känsla och jag styrs ofta utav den. Den är faktiskt väldigt onödig. Känslan när du ligger mitt i natten sömnlös och inte kan sova pga att tankarna nattetid är 300% större just pga oro. När du sedan vaknar på morgonen och allt har lättat. Otroligt skönt.

I flera dagar har jag haft en begynnande känsla av en förkylning eller att det är något skit på gång. Igår på gymmet va det tungt, tyngre än vanligt. Idag är jag inte den rappaste människan på jorden inte. Hes, snörvlig och hostar. LIAN börjar på måndag ( lärande i arbete). Jag var sjuk även när LIAN började i höstas. Dricker citronshottar och gurkmeja. Vilar mig i form.

Ha en fin lördag. ❤

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Oro, Styrketräning, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s