Meditation och Yoga för själen.

Vissa dagar eller ibland många dagar så har jag så mycket frustration som inte riktigt vet vart den ska ta vägen. Ord som poppar runt som popcorn i hjärnan och en stress som far runt i kroppen utan ände. De dagarna kan jag gärna vara utan. Det är min energi som är lätt stor. Jag knallar runt i en kropp med så mycket energi så det blir trångt. Som en våtdräkt fylld till brädden med saker som ska stävjas inuti. Det är såna dagar jag lätt tappar bort den jag egentligen är.

Då sätter jag mig ned och mediterar. Idag kände jag under meditationen att jag behövde röra på mig. Yogan kom in som en del i meditationen. Ett flöde som kroppen själv fick bestämma. Jag lyssnade in,andades och bara njöt. Yogade i ca 30-40 minuter och avslutade allt i en död mans pose= savasana. Att meditera och att yoga är balsam för en stressad själ.

Den här själen är nu ensam i sitt hem. Maken har farit ut i grisskogen på jakt. Barnbarnet är hemskjutsat. Jag har gått en lång skön promenad i rask takt vilket i sig är meditation. Kallt som sa_an men skönt ändå. Sportamore har 25% på alla skor? Tänka sig! Jag är ensam med 2 datorer och känner att jag nog behöver mig ett par nya joggingskor eller så.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i meditation, skor, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s