Skit i bihålan och examensarbete

Jag var hos min läkare igår. Min vänstra bihåla är lite ledsen. Jag har en skum känsla där. Den är täppt, gör dovt ont och jag blöder ur näsan ibland. Hon såg polyper och pratade om att spola den. Jag sa antibiotika då jag är livrädd för nålar i näsan. Blev inremmiterad på skiktröntgen. Ska bli spännande att se om tant har något i huvudet. Just nu känns det tveksamt. Jag känner bara att jag inte kan flyga om 14 dagar med denna smärta.

Med 2 nya praktikplatser samt examensarbete känns huvudet extra svullet, stort och fullpackat. Jag får vara glad om jag kliver av vid Gränbystaden på morgonen och inte åker ner på stan av bara farten. Idag och imorgon är jag hemma för att göra examensjobbet färdigt. Jag stiger upp 05.10 varje morgon. Numera vaknar jag före klockan av mig själv. Imorse slog jag upp mina blå kl 05.10. Jag hade tänkt ”lyxa till det” och sova till 7. Nu har jag arbetat i några timmar och ska strax bege mig ut i skogen för meditation. Kan tillägga att vi lägger oss före våra grannar som är 87 och 90 år.

Det gäller ju inte bara att skriva ihop ett arbete det ska även framföras. Dock inför halvklass. Ämnet är intressant och det kommer att gå bra och bli bra. Praktiken på Gränbystaden är toppen. Det är ett bra gäng och jag har kommit ”hem”. Jag vet att jag har massor att lära in. Just nu går jag dubbelt med en oerhört kompetent person. Jag slås varje gång jag träffar en medicinsk sekreterare som arbetat länge av: Hur mycket de kan! Otroligt kunniga spindlar i nätet är det. Ibland drabbbas jag av panik och funderar på hur det här ska gå? Sen bestämmer jag att det kommer att gå galante.

Helgen tillbringas på Rullsand med det äldsta barnbarnet. Vi har jobb och fix kvar och killarna ska fiska. Själv ska jag jobba på mitt framförande.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Gränbystaden, meditation, skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s