Helgen

Passerade och vi valde att tillbringa den på Rullsand. Jag har sovit mycket, ätit gott och hämtat energi. Min kropp var inte alls sugen på vin eller bubbel och jag valde att även lyssna på den. Kroppen i samråd med knoppen är unik. Det är som om den säger till och känner in att idag är det en bra dag för kesoplättar, skippa grönsakerna. För mycket grönt ger mig racerbajs. Rullsand var fullbelagt. Jag cyklar som ni vet i 190 knyck varje morgon för att hinna till toan. På midsommaraftonen mötte jag min vän Eva. Jag hojtar, ” Jag kan inte stanna, finns inte tid till det”. Hon svarar, – Jag förstår men frågan är om du hittar en ledig toa? Spännande det där. Jag klarade mig även denna dagen.

Jag sov 10 timmar natten mellan fredag och lördag. Vi sover som små nasse grisar i husvagnen. Regnet smattrade mot taket på natten och vi kan höra vinden och vågorna. Dessutom är det är det väldigt mörkt och svalt.

Att vara nyanställd med nya arbetsuppgifter och input varje dag i 2.5 veckor tar på krafterna. Jag har varit så trött. Sen kommer natten och alla förbannade problem växer sig extra stora. Jag vänder och vrider på saker och ting och jag vänder och vrider mig själv. Men jag har kul. Jag lär mig nya saker dagligen. Det var en klok människa som sa åt mig att vara snäll mot mig själv. Det går inte att ta in allt på en gång.

Nu har vi grejat ute i trädgården, tränat och fixat lite middag till kommande vecka samt frukostar. Att förbereda maten för veckorna kommer att bli ett nytt moment i våra liv. Det underlättar massor. Efter att jag ätit ostbröd och ägg i dryga 14 dagar varje morgon blir det ny istället kesoplättar med bär och jordnötssmör. Kokta ägg ligger inte på topp här just nu.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Bramat, racerbajsa, Rullsand, Styrketräning, träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s