Anpassningsbar

Det är lustigt hur vi som människor har en förmåga att anpassa oss efter situationer. För några år sedan sa jag alltid att jag inte är en morgonmänniska. Att gå upp tidigt var hemskt. Jag vaknade och var hungrig. Frukosten intogs nästan med ena ögat stängt. Numera stiger jag upp runt 05.00. Äter inte frukost med detsamma men dricker en stor (temugg) kaffe. Idag sov jag till 06.45 och tycker jag haft rejäl sovmorgon.

Idag har jag även försiktigt yogat i 5 minuter. Yogan var lugn och sansad då jag är väldigt förkyld. Min rygg är väldigt stel och öm så jag följde kroppens vilja,gjorde det som kändes bra för mig. Det här kommer jag att införa i min vardag. Stiger upp 5 minuter tidigare varje dag för att sakta och lugnt väcka min kropp innan baljan med koffein slinker ner.

Från och med oktober kommer jag vissa dagar att börja redan 07.0 på morgonen. Det finns inte ens en tanke på att inta frukost hemma då. Den tar jag med mig till arbetet. Men jag ska försöka hålla fast vid 5 minuters yoga alternativt meditation innan jag gör något annat på morgonen. Beställde mig en meditationskudde  ( en blå) idag. Hade sån tur att den var på rea. Har suktat efter en sådan länge. Min rygg vill inte sitta på platt underlag. Vissa dagar känns det verkligen att tant inte längre är 30 år men jag ignorerar det 😉

 

.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i man flu, meditation, sjuk, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s