Våga vägra 

Läsa om ond bråd död och Atombomber. Våga leva i förnekelse och bara lalla på i sköna kläder eller ligga i solen under mitt parasoll. Att lalla i lulllull utan djupare tankar är en underskattad konst. 

Var jag än är så somnar jag här. Ja, inte på restaurangerna då men i solstolen. Jag sover små stunder flera gånger om dagen. Njuter av vågornas brus samt kopplar bort vardagen. Yogar, mediterar samt promenerar. Vi går sakta. Kl 20.00 igårkväll var det 29-30 grader varmt. Jag bor i mina flipflops. Sväller om fötterna i värmen så andra skor är rätt otänkbara. Vi har dessutom en bit att gå in till stan. 

Karpathos stad är oerhört charmigt. Rekommenderas verkligen. Hotellet vi bor på är helt ok. Visst vore det bättre om frukosten stod inomhus på kylplattor och inte ute i solen. Jag lever på yogurt och ägg här. I och för sig lever jag på ägg hemma också.

Idag hyr vi vespa. Nu ska vi utforska området i dagarna 3. Har fått tips på stränder samt restauranger som är bra. Underbart att bekanta sig med nya ställen. Har även lärt mig att : Te kanis betyder, hur mår du? Kala betyder bra. Kala på finska betyder fisk. Idag ska tant äta fisk. 

Kalimera på er! Njut av dagen. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s