Lite Hotellfakta. 

Vi bor på Minos Beach hotell. Läget är fantastiskt, frukosten en katastrof. Enligt Airtours är det ” förstärkt frukost”. Jag undrar då om getingarna ingick i förstärkningen? Ni förstår, vår första morgon här dvs söndag knallade vi glatt ner. Frullen är mellan 07.30 och 10.00.

All frukost står utomhus på ett litet bord. Den sköts och serveras av ” tjocka tanten”. ( Hon är säkert yngre än mig men jag är på hennes bajslista. Därav hennes namn). Jag ler glatt när jag kommer och säger Godmorning eller Kalimera. Tar en snabbtitt över födan och inser att det är ägg och yogurt som gäller. Vitt formbröd och marmelad går bort. 

I en låda av plast ligger ost ( färdigskivad) samt skinka ( pressad). Jag lyfter på locket och inser att i den lådan även finns minst!! 5 getingar  instängda med skinkan och osten. Getingarna flyger ut. Jag stänger locket och kommer inte äta skinka eller ost. ” Tjocka tanten” kommer då och lyfter på locket och pekar att det är ok. Jag kontrar då med att säga : The box was full of wasps. I det ögonblicket hamnar jag av oklar anledning på hennes bajslista. 😁

Jag ligger på minus varje morgon. Igår när jag visade att kaffet var slut sa hon: FINITO! Och ryckte på axlarna. Hon kokar färre ägg varje morgon och ler mot utvalda personer. Hon ler dock bara mot mig när jag ätit färdigt och går hem 😂. Och jag, jag är överdrivet vänlig. Frukosten står alltså ute i solen från 07.30-10.00. Det är varmt här. Det finns så mycket de skulle kunna förbättra med så enkla medel. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s