Montezumas hämnd.

Har slagit till. Ända sedan i fredags har jag spenderat mången stund på det berömda huset. Andra drabbas av förkylningar och halsont. Jag har drabbats av halsont och täta toa vistesler. Mitt i allt så sprang ett rör läck i tvättstugan igår. Huset är byggt 1963 rören är gamla och det krävdes inget för att det skulle uppstå en fontän ( imponerande sådan) i tvättstugan igår kväll.

Min man och jag arbetar väldigt bra tillsammans. Vi ledde vattnet via en dammsugarslang ner i golvbrunnen med hjälp av silvertejp och kettlebells. Prisa silvertejpen. Sedan fick vi hjälp med att stänga av vattnet till vårt hus av en ung man som ska ha ett väldigt stort TACK. Kranen inomhus som ska stänga av vattnet fungerade naturligvis inte.

Vi stod alltså utan vatten och jag med magsjuka. Såna gånger är det väldigt lätt att hålla sg för skratt. Våra grannar bistod oss med vatten. Vi fyllde dunkar och kannor. Jag är så glad att jag är en van ”campare”. Kokade vatten till kvällstvagandet. Hade hinkar med vatten till att spola i toan med. Jag var f_n inte kaxig i natt. Nu fungerar vattnet i huset sedan förmiddagen men min mage fungerar inte alls. Jag vilar mig i form i några dagar.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i UC, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s