Jag tror på karma

Och godhet. Jag tror också på att vi människor växer av godhet och omtanke. Ingen blir en bättre människa utav att sågas eller trampas på. Jag tror på att det goda i människan övervinner det som är negativt och stjäl kraft. Rädslan  kan många gånger sätta krokben för oss i livet. När vi låter rädslorna styra ( vilket många gånger händer) reagerar vi ofta på ett icke rationellt sätt.

Vi är så rädda att icke prestera så vi många gånger skapar fallgropar åt oss själva. Med sådana funderingar i huvudet tänker jag besöka en av mina favorit platser på jorden och det är gymmet. Att slita och svettas lite brukar rensa bort det mesta i hjärnan. Där presterar jag för min egen skull. Är inne på tung styrka igen och får jobba med kropp och knopp. Lång vila mellan seten. Jätte jobbigt för en person som gillar det mer aktiva i träningen. Men musklerna ska vila ordentligt för att få ork.

Här hemma dricker vi numera shots från Food pharmacy boken. De är ”uräcklo” men ska vara bra. Vi har även köpt en råsaftcentrifug. Hej! rödbetor vad ni blir till juice. Rödbetorna och jag vi tycker inte så mycket om varandra. Jag kommer aldrig äta en inlagd rödbeta i hela mitt liv men jag kan äta färska ugnsbakade och kan sippa på lite rödbetsjuice om jag samtidigt håller för näsan och tänker att det är bra det här. Allt som är nyttigt kan jag någonstans affirmera till att det är ok. Sen vet jag att rödvin är nyttigt och mörk choklad ibland. För att inte tala om bubbel!

Mitt i allt detta mörker har min mage bestämt sig för att köra ett skov. Det är oerhört spännande att åka buss med en inflammerad tarm. Än så länge har tant bra koll på knipet. Frågan är bara hur jag ska bli av med eländet?Skovade ungefär samma tid i fjol. Jag behöver ljuset och värmen. Det är där problemet är. Tur att skåpet innehåller en del mediciner och att tron på ”kuckelimuck” juicer finns. Gurkmeja, peppar, kanel och äppelcidervinäger mm hittar ni i shoten. Rena hälsokuren.

Nu styr tant sin kosa till gymmet. Idag är det dags att träna tunga ben. Imorgon är en ny dag. Det är onsdag och bussen går 06.10

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s