Godmorgon söndag.

Här lallas det runt i mjukisar efter en god frukost. Ibland slår jag till med både mango,hallon och granatäpple i frukost yogurten. Och kaffet, min favorit dryck på jorden. Var jag tvungen att välja mellan vin och kaffe så vann kaffet lätt första platsen.

Igår gymmade jag och make som vanligt tillsammans. På mitt schema stod överkropp med lite habrovink. Min lilla PT har lagt in övningar där jag använder mig av flera muskelgrupper i en och samma övning. Till exempel hanteldrag i planka. Jag värmde upp ordentligt. Gav mig på axelpress och gjorde något tokigt. Slarvade ev med bålen. Sen var tant lätt ofärdig. Väl hemma satte jag mig efter intagen tacomiddag i soffan. Det skulle jag väl med facit i handen inte gjort. Jävlar, i min låda vad besvärligt det blev. Jag kom knappt upp och stod där i fällknivsposition och försökte räta ut kroppen. Vänster höft upp i ryggen och ner i ljumsken smärtade. På med Voltaren Gel och i med Alvedon. Enligt maken har jag stönat var gång jag vänt på mig i natt. Men nu känns det bättre. Det är ändå oerhört sällan jag skadar mig med tanke på hur mycket jag tränat/tränar. Tanken var att jag skulle på cirkelfys med Friskis idag men det ställer jag in. Istället ska jag yoga och vara försiktig.

Söndagarna har blivit våra storhandlingsdagar och dagarna då vi ämnar oss åt matlagning för kommande vecka. Vi planerar tillsammans och det har fungerat väldigt väl. Så skönt att veta vad veckan har att erbjuda. Denna vecka bjuder på kycklingspett, torsk med bacon och köffärssås. Jag slog till och shoppade lite produkter från Clean eating för ett tag sedan. Lärde mig den hårda vägen att jag alltid ska läsa innehållet i produkterna först. Åt gladeligen knäckebrödet som visade sig innehålla kruskakli av vete. Tur att Robban kan äta allt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Envis tant, Glutenintolerans, Okategoriserade, Styrketräning, Tant, Tant Asta, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s