Att skriva eller inte skriva

Det är den stora frågan. Jag älskar att skriva, uttrycka mig i ord som sköljer bort många tankar som snurrar. Det är som om orden får allting att lätta. Själen känns lugnare och lättare. Sen finns det en baksida utav skrivandet och utlämnandet. Jag vill kunna berätta, förmedla och återge. Jag har så mycket att säga och så många ord i huvudet.

Mycket handlar om min barndom och min bakgrund. Om hur det är att växa upp med 2 föräldrar som inte riktigt fungerar som föräldrar ska. Om hur det präglar din uppväxt, ditt sätt att tänka och att vara. Hur kroppen tar skada somatiskt utav att inte ha det bra. Vår kropp är liksom ett. Jag har 2 alternativ i mitt huvud. Skriva här som jag alltid har gjort eller lägga ner bloggandet och skriva i dagboksform/bok? Alternativt skapa en ny blogg med hemligt namn och skriva av bara helv_te. Det där vart visst 3 alternativ. Jag ska fundera. Just nu hinner jag heller inte skriva i den utsträckning jag skulle vilja göra.

Idag är det söndag. Kom på mig själv i morse med att nynna på psalmer i köket? Hur kommer det sig? Älskar i och för sig många sorters musik och psalmer är vackra. Vi klev i kläderna tidigt och tog en lång promenad i snön. Jag åt ingen frukost innan. En balja kaffe och sen ut. Innan vi var hemma igen hade jag efterlyst hotellfrukost,våffelstuga och kafé. Väl inomhus fixade jag en omelett som brunch. Älskar att chilla, softa och ha kravlösa helger. Det enda vi förbereder idag är veckans mat. Eventuellt träning ikväll med Friskis om jag känner för det. Önskar på riktigt att helgerna skulle vara något längre.

Tack! För fina hejarop och komplimanger på Insta. Man får muskler av träning och blir stark.Mitt mål är att hålla ihop  kroppen bli starkare och må bra. Jag punkttränar aldrig armarna. Använder de i många övningar bara. Jag kör 3-4 dagar i veckan på gymmet. Ofta ett överkroppspass ett underkroppspass och ett med enbart bål. Träning är roligt, jobbigt, svettigt och en otroligt bra medicin om du har lätt för att grotta ner dig i svarta hål. Visst sjutton tar det emot att ta sig till gymmet vissa dagar men det är så värt det. Ibland när jag inte orkar masa mig dit så tränar jag helt enkelt hemma i vardagsrummet.

Nu matlagning. Ha en fin söndag. ❤

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att skriva eller inte skriva

  1. carolager skriver:

    Roligt att läsa hos dig. Ha en fin vecka 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s