I den hektiska

Tillvaron jag har idag så är verkligen mediation, yoga och träning mina livlinor. Att röra på kroppen för att sedan landa i lotus och gå in i sig själv. Känslan när du hittar din inre frid är oslagbar. Det händer ibland att jag börjar gråta.  Idag är det gymfri dag. Istället ägnade jag mig åt Free power för att avsluta med yoga och mediation. Namaste ❤

Imorgon har vi planeringsdag på Gränbystadens vårdcentral. Imorgon får denna ytliga kvinna ha på sig ringar, armband, klocka samt ” pörfjum” . Hur stort är inte det? Tänk så lite det krävs för att glädja denna tanta numera. Imorgon Madeleine ska här carpe dimas hela dagen :). Vi ska prata rutiner samt teambuilding. På kvällen är det dags för middag på O´Learys  med bowling. Eftersom jag börjar kl 06.45 dagen efter står jag över bowlingen.

Förr i världen hade jag inte haft en tanke på att jag skulle upp tidigt. Hade masat mig iväg 2 timmar efter hemkomst om så var. Nu skulle det vara en katastrof. Jag fångar dagarna på ett annat sätt. Livet har sin tjusning på många skilda sätt. Om jag mot förmodan är vaken kl 22.30 en fredag kväll är det ett ” Halleluja moment”.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Gränbystaden, Okategoriserade, träning, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s